Porno



Informația pe care am reușit să o compilăm despre Porno a fost atent revizuită și structurată pentru a o face cât mai utilă posibil. Probabil că ați venit aici pentru a afla mai multe despre Porno. Pe Internet, este ușor să te pierzi în harababura de site-uri care vorbesc despre Porno și totuși nu oferă ceea ce vrei să știi despre Porno. Sperăm că ne veți spune în comentarii dacă vă place ceea ce ați citit despre Porno mai jos. În cazul în care informațiile despre Porno pe care le oferim nu sunt ceea ce căutați, vă rugăm să ne anunțați, astfel încât să putem îmbunătăți acest site în fiecare zi.

.

Porno
Tara de origine Steagul Franței Franţa
Gen muzical Metalice industriale , roci industriale , muzica industriale
ani activi 1999 - 2006 , 2009 - 2012 , din 2016
Etichete Les Disques Rubicon, Echozone, Freaksound Music, Slalom Music, Ausfahrt Music Group, Electricult Records
Compoziția grupului
Membri Philippe Deschemin
Mehdi Desoeuvre
Hugh Berard
Zinzin
Didier Quincey
Foști membri Lyric
R-One
Hot-ces

Porn este un grup de metal și rock industrial francez , originar din Lyon , în Rhône-Alpes

Biografie

Începuturi (1999-2002)

În 1999 , Philippe Deschemin, care studia atunci psihologia și sociologia la Grenoble, a decis să-și creeze propriul grup muzical, puternic influențat de The Cure , Bauhaus și Nine Inch Nails . La întrebarea cu privire la alegerea numelui grupului, Philippe D va răspunde la momentul respectiv: „Pentru că este zgomotul pe care-l va face pumnul când îți lovește craniul”. Mesajul nu va fi doar sexual, ci și intelectual. Va fi, de asemenea, o modalitate de a șoca și provoca societatea.

Primul concert al grupului va avea loc la sfârșitul anului 1999 la Marsilia (L'Incassable celluloïde). Grupul a înregistrat primul lor demo în 2000 . Cu titlurile Soft Machine - Porn Machine , Recycle and Still . Sunetul este deja influențat de Nine Inch Nails . Francis Zegut , care a descoperit și a susținut grupuri precum Venom și Metallica în Franța, a văzut grupul și a difuzat titlul Soft Machine - Porn Machine pentru prima dată pe RTL2 în 2000. În 2001 , grupul s-a mutat la Lyon , recrutează Lyric la și înregistrează o nouă demonstrație în 2002 . Acesta va fi primul demo oficial al grupului, care îi va populariza.

Call Me Superfurry and Break (2003-2006)

În 2003 , au fost contactați de casa de discuri Slalom Music. În 2004 , primul album al grupului Glitter, Danger și Toyboyz a fost lansat în Franța . Este relativ bine primită de presa de specialitate; pentru Jean-François Micard, redactor-șef al D-Side , „Porn are totul! Acest grup stabilește bara foarte înaltă pentru întreaga generație viitoare. „ Pentru TM, jurnalist la Rock Mag , “ piesele de pe acest album sunt pur și simplu perfecte. „ Pentru Schisophrenia, editorul Metalorgie , „ Porn ne domină și deschide ușa unui soi de masochism, fanii pot începe deja să muște glonțul. "

În anul următor, 2005 , formația a lansat un EP Call Me Superfurry care a inclus o copertă a Blondie Call Me . Pentru Karine Durand, jurnalistul Rock One , „după succesul unui prim album foarte remarcat în străinătate, Porn promite să fie revelația rock a acestui nou an. „ Grupul a văzut deja în Germania printr-un album de debut o compilație de melodii de pe primul album și EP în Europa prin casa de discuri din Berlin Ausfahrt (Sony Music Distribution) în 2005. Trupa începe un turneu care va trece prin„ Germania în compania grupului ASP și va ajunge în Franța la Kao în compania germanilor Oomph! .

În 2006 , eticheta australiană Electricult (distribuție MGM) a semnat cu grupul pentru Oceania . În timpul verii, grupul pregătește înregistrarea celui de-al doilea album, Weapons of Mass Seduction , care nu va fi niciodată terminat. Grupul a fost dizolvat în acest moment .

De la vid la infinit (2009–2014)

Octombrie 2009 marchează revenirea Pornului pe scenă. Compoziția grupului s-a schimbat complet. Din primii ani, doar Philippe Deschemin și Hugues Berard (basistul) au supraviețuit. Pe scenă au avut loc doi chitariști noi: Zinzin și Mehdi Desoeuvre. Grupul și-a reluat standardele și a experimentat trei piese noi pe scenă în timpul turneului 2009-2010: Not With a Bang , In the Wrong Lane și Duty Dance with Death . Grupul va pune videoclipuri cu aceste melodii pe internet. Philippe Deschemin a acordat mai multe interviuri în 2009, în special la Elegy , Zyva Magazine , Itineraire Bis , Zillo și Promo Fabrikk din Germania . Din aceste interviuri, aflăm că atmosfera generală a acestui nou album este mult mai întunecată, fără atmosfera glam de la începuturi. Grupul pare să se scufunde într-un „realism negru”. Aflăm prin interviuri că grupul este dizolvat de Philippe Deschemin. Aflăm că a lucrat ca DJ și producător.

Grupul iese o compilație intitulată O decadă în sclipici și pericol , din care Philippe Deschemin subliniază că: „această compilație reprezintă trecutul și că nu este menită să primească viitorul”. Un clip este produs de Clément Dumas și David Montcher pentru a ilustra melodia The Fee . În, grupul pune la dispoziție (descărcare gratuită) o copertă a The Cure  : Lullaby . Această piesă este înregistrată și amestecată de Philippe Deschemin, chitarele sunt interpretate de Mehdi Desoeuvre. Acest titlu pre-figurează sunetul Porn Nouveau.

În , grupul lansează piesa Love Like War, primul single de pe următorul album, disponibil pentru descărcare gratuită pe site-ul său . Într-un comunicat de presă aflăm că filmarea unui clip este în pregătire. Albumul, înregistrat la studioul Interzone, a fost lansat în, urmat de un videoclip care ilustrează piesa Love Like War . Acest videoclip este produs de Thomas Blanchard și Quentin Dumas. Câteva luni mai târziu, Quentin Dumas va produce un videoclip, bazat pe o imagine live a concertelor din turneul anterior pentru a ilustra titlul În culoarea greșită .

Deconstruiți și opere literare (2014-2016)

În 2014 , Philippe Deschemin a publicat primul său roman de anticipare care promite a fi o trilogie: Contoyen . Lucrarea este prefațată de Normand Baillargeon. În această perioadă, Philippe Deschemin va publica și două nuvele anticipative. În 2015 , grupul a lansat Deconstruct , o compilație de remixuri ale pieselor și copertelor The Cult , Beatles și The Cure .

În ianuarie 2016 , grupul a anunțat că își înregistrează noul album. lansează teaser-ul pentru videoclipul de la Call Me . Clipul va fi lansat câteva zile mai târziu. În 2016, grupul împărtășește câteva date de concert cu americanii Christian Death .

The Ogre Inside (din 2017)

În iunie 2017 , Philippe Deschemin a lansat primul album al proiectului său secundar, An Erotic End of Times. În, grupul anunță prin intermediul paginii sale de Facebook lansarea celui de-al treilea album pentruîn Europa și 1 st decembrie în America de . Albumul se numește The Ogre Inside , cu referire la Ogre du inside , un concept dezvoltat în primul roman anticipativ al lui Philippe Deschemin, Contoyen (2014). Stilul muzical devine mai întunecat și lugubru, mai greu și gotic. În acest proces, grupul s-a alăturat echipei agenției de rezervări International Booking Department alături de KMFDM , Front Line Assembly , Die Krupps și Laibach .

Mai multe videoclipuri au fost filmate pentru promovarea albumului: Sunset of Cruelty , You Will Be the Death of Me (filmat în Elveția ), The Ogre Inside (filmat la Los Angeles ). Remix-urile EP însoțesc lansarea videoclipurilor muzicale și a formațiilor ca Aura Shred, Heartlay, An Erotic End of Times și Thot .

La sfârșitul anului 2018, grupul a început The Ogre inside Tour în Europa, turneu care include mai multe întâlniri cu Lord Of the Lost.

Discografie

Albume de studio

  • 2004  : Glitter Danger și Toy Boyz
  • 2011  : De la Void la Infinit
  • 2017  : The Ogre Inside
  • 2019  : Cel mai întunecat din dorința umană - Actul II
  • 2020  : Fără monștri în ochii lui Dumnezeu - Actul III

EP

  • 2005  : Call Me Superfurry
  • 2012  : Love Like War
  • 2017  : Apus de cruzime
  • 2017  : Inside the Ogre Inside
  • 2017  : Ea îmi ține testamentul
  • 2017  : Închideți fereastra
  • 2018  : Dream on (Coperta remixurilor Aerosmisth +)

Alte

  • 2010  : Lullaby X (single, coperta The Cure)
  • 2010: Taxa (single + clip)
  • 2010: O decadă în sclipici și pericol (compilație)
  • 2011  : Acesta este începutul sfârșitului X (single, coperta piesei de Nine Inch Nails)
  • 2015  : Deconstruct (remixuri și coveruri)

Note și referințe

  1. „  Lista grupurilor Neo Classic Porn (FRA)  ” , pe Spirit of Metal (accesat la 20 septembrie 2016 ) .
  2. Porn - Glitter, Danger & Toyboyz - cronică  " , pe metalchroniques.fr ,(accesat la 20 septembrie 2016 ) .
  3. (în) „  Review: Glitter, Danger Boyz & Toy ()  ” pe metalinside.de (accesat la 20 septembrie 2016 ) .
  4. „  PORN - Glitter, danger & toyboyz (Slalom music / Night and day) - 22.04.2004 @ 09:43  ” , pe VS-Webzine ,(accesat la 20 septembrie 2016 ) .
  5. DSide martie 2004
  6. Rock Mag , aprilie 2004.
  7. „  Biografie și cronică porno  ” , pe Metal Orgy Webzine ,(accesat la 20 septembrie 2016 ) .
  8. Rock One februarie 2005
  9. PORN - O decadă în sclipici și pericol  " , în revista Shoot Me Again ,(accesat la 20 septembrie 2016 ) .
  10. Revista Zillo, mai 2010
  11. Philippe Deschemin (autorul Contoyen) - Babelio  " , pe www.babelio.com (accesat la 10 decembrie 2017 )
  12. „  Întâlnire cu Porn, un grup rocker din Lyon  ” , pe MusicAlliance (accesat la 20 septembrie 2016 ) .
  13. „  Miercuri, 27 iulie 2016  ” , pe Metalcore (accesat la 20 septembrie 2016 ) .

linkuri externe

Sperăm că informațiile pe care le-am colectat despre Porno v-au fost utile. Dacă da, vă rugăm să nu uitați să ne recomandați prietenilor și familiei dumneavoastră și nu uitați că ne puteți contacta oricând dacă aveți nevoie de noi. Dacă, în ciuda eforturilor noastre, considerați că ceea ce am furnizat despre _title nu este în întregime corect sau că ar trebui să adăugăm sau să corectăm ceva, vă rugăm să ne anunțați. Furnizarea celor mai bune și mai cuprinzătoare informații despre Porno și despre orice alt subiect este esența acestui site; suntem animați de același spirit care i-a inspirat pe creatorii Proiectului Enciclopedic și, din acest motiv, sperăm că ceea ce ați găsit despre Porno pe acest site v-a ajutat să vă extindeți cunoștințele.

Opiniones de nuestros usuarios

Laurentiu Alexa

Am fost încântat să găsesc acest articol pe Porno.

Cristinel Udrea

Am găsit informațiile pe care le-am găsit despre Porno foarte utile și plăcute. Dacă ar fi să pun un 'dar', s-ar putea să nu fie suficient de incluziv în formularea sa, dar în rest, este grozav.

Sorin Diaconu

Întotdeauna este bine să înveți. Mulțumesc pentru articolul despre Porno.

Gina Duta

Intrarea pe Porno mi-a fost foarte utilă.