! TOOH!



Informația pe care am reușit să o compilăm despre ! TOOH! a fost atent revizuită și structurată pentru a o face cât mai utilă posibil. Probabil că ați venit aici pentru a afla mai multe despre ! TOOH!. Pe Internet, este ușor să te pierzi în harababura de site-uri care vorbesc despre ! TOOH! și totuși nu oferă ceea ce vrei să știi despre ! TOOH!. Sperăm că ne veți spune în comentarii dacă vă place ceea ce ați citit despre ! TOOH! mai jos. În cazul în care informațiile despre ! TOOH! pe care le oferim nu sunt ceea ce căutați, vă rugăm să ne anunțați, astfel încât să putem îmbunătăți acest site în fiecare zi.

.

! TOOH!
Alt nume Devastator (1990-1993)
Tara de origine Steagul Cehiei Republica Cehă
Gen muzical Death metal progresiv , deathgrind , grindcore , metal avangardist
ani activi 1990 - 2005 , 2011 - 2013
Etichete Snuff Productions, Elitist Records , Earache Records
Compoziția grupului
Foști membri Josef Veselý
Jan Veselý
Pavel Slavíček
Wokis
Petr Svoboda

! TOOH! este un grup ceh de death metal progresiv . La început, versurile cântecelor lor se concentrau pe gore , înainte de a se concentra asupra politicii și inegalităților sociale.

Biografie

Grupul a fost format în 1990 sub numele de Devastator de frații Jan și Josef Veselý, nume pe care l-au schimbat în 1993 . ! TOOH! este un acronim al Obliterării umanității .

Trupa s-a despărțit la scurt timp după finalizarea albumului Řád a Trest în urma unor dificultăți financiare de la demiterea lor de la Earache Records , care a încetat să lanseze albumul lor la două luni după lansare. Řád a Trest , subtitrat Ordin și pedeapsă , este bine primit de presa specializată.

În septembrie 2011 , grupul s-a reformat ca duo. În iulie 2012 , Josef „Humanoid” Vesely a fost diagnosticat cu schizofrenie paranoică , o frână în proiectele grupului, în ciuda faptului că a luat antidepresive . Cu toate acestea, fratele său Jan a anunțat scrierea unui al patrulea album gata să fie înregistrat în jurul lunii septembrie sau octombrie. În 2013 , grupul a lansat un album numit Democratic Solution , pe Facebook pentru descărcare gratuită. Grupul susține ultimul său concert laîn Ostrava și își anunță separarea explicând că „este prea stresant pentru el [Humanoid]” și că „continuarea în studio ar fi lipsită de sens. "

Membri

Ultimii membri

  • Jan "Schizoid" Veselý - voce , tobe (1990-2013)
  • Josef "Humanoid" Veselý - voce, chitară (1990-2013)

Foști membri

  • Pavel "Android" Slavíček - bas (1996-1998)
  • Petr "Wokis" Vokál - chitară (2004-2005)
  • Petr "Freedom" Svoboda - bas (2004-2005)

Discografie

  • 1995  : Vy Kusy Mrdacího Masa (demo)
  • 1997  : Sen to Není, Nesmí (demo)
  • 1998  : Live in Prosek (demo)
  • 2000  : Z Vyšší Vůle
  • 2002  : Pod Vládou Biče
  • 2005  : Řád în Trest

Note și referințe

  1. (în) ! TOOH! recenzii, muzică, știri - sputnikmusic  ” (accesat la 7 august 2010 ) .
  2. (în) ! TOOH!  » , On Encyclopaedia Metallum (accesat la 26 decembrie 2016 ) .
  3. (în) „  Revizuirea comenzii și pedeapsa  ” , pe Earache Records (accesat la 26 decembrie 2016 ) .
  4. (în) „  Obscure Gems: TOOH! - Rád a Trest (Ordin și pedeapsă)  ” , pe heavyblogisheavy.com ,(accesat la 26 decembrie 2016 ) .
  5. „  Order and Punishment Chronicle  ” , pe Trashocore (accesat la 26 decembrie 2016 ) .
  6. (în) ! TOOH! - Josef "Humanoid" diagnosticat cu schizofrenie  " , pe Metal Storm (accesat la 26 decembrie 2016 ) .
  7. (în) ! TOOH! - Album nou disponibil pentru descărcare gratuită  ” , pe Metal Storm (accesat la 26 decembrie 2016 ) .
  8. (ro) ! TOOH! - Soluție democratică  ” , pe SicMaggot (consultat la 26 decembrie 2016 ) .
  9. (în) ! TOOH! - Calling It Quits After Upcoming Album  ” , pe Metal Storm (accesat la 26 decembrie 2016 ) .

linkuri externe

Sperăm că informațiile pe care le-am colectat despre ! TOOH! v-au fost utile. Dacă da, vă rugăm să nu uitați să ne recomandați prietenilor și familiei dumneavoastră și nu uitați că ne puteți contacta oricând dacă aveți nevoie de noi. Dacă, în ciuda eforturilor noastre, considerați că ceea ce am furnizat despre _title nu este în întregime corect sau că ar trebui să adăugăm sau să corectăm ceva, vă rugăm să ne anunțați. Furnizarea celor mai bune și mai cuprinzătoare informații despre ! TOOH! și despre orice alt subiect este esența acestui site; suntem animați de același spirit care i-a inspirat pe creatorii Proiectului Enciclopedic și, din acest motiv, sperăm că ceea ce ați găsit despre ! TOOH! pe acest site v-a ajutat să vă extindeți cunoștințele.

Opiniones de nuestros usuarios

Emil Negru

Așa este. Oferă informațiile necesare despre ! TOOH!.

Melinda Petre

Postare grozavă despre ! TOOH!.

Daniela Manole

Nu știu cum am ajuns la acest articol _variabil, dar mi-a plăcut foarte mult.

Ancuta Bogdan

Mulțumesc pentru această postare pe ! TOOH!, este exact ceea ce aveam nevoie.